Facebook

Principales diferencias entre las gallinas criadas en condiciones de producción ecológica y no ecológica, así como la calidad del huevo obtenido.
Link al estudio completo: goo.gl/vziigi
... See MoreSee Less

View on Facebook

Dr. Patricia Restrepo, directora del Instituto Macrobiótico de España, te recomendará los alimentos neurálgicos que pueden cambiar tu vida, ya que generan salud, estabilidad emocional y claridad mental.
Reserva tu plaza: goo.gl/EMjZBJ
... See MoreSee Less

View on Facebook

Receptas i consells

  • Ous ecològics – Estudis

    Els ous ecològics procedeixen de gallines criades sense substàncies químiques, il·luminació artificial ni gàbies. S’alimenten de pinsos ecològics i, com a conseqüència, els ous que ponen tenen més frescor, [...]

  • Pa de pita amb cigrons i alvocat

    Pa de pita amb cigrons i alvocat. Conegut també com pa àrab, aquesta varietat de pa pla sense molla és molt versàtil i admet moltes combinacions. En aquesta ocasió, la foodblogger Alba Niubo l'ha emplenat de verdures i [...]

  • Quinoa – Tècniques de cuina

    Quinoa, un pseudocereal ric en proteïnes i minerals. De fet, posseeix proteïnes d'alt valor biològic, que contenen tots els aminoàcids essencials. És rica en fibra i minerals, com ferro, calci i fòsfor. A més, [...]

  • Ous al plat – FastGood

    Ous al plat, com indica el seu nom, es prepara al mateix recipient on es servirà. Es tracta d'una versió lleugera de la recepta habitual, però igualment nutritiva a causa de les proteïnes d'alta qualitat de l'ou. Els [...]

Tendas Veritas