Un gelat saludable cada setmana

El iogurt ecològic regenera la flora intestinal

Receptes i consells

  • Arracades – Upcycling

    Dissenya unes arracades espectaculars i sostenibles a partir de l'envàs del suavitzant de poma i ametlles de la marca Ecover. La Marta, de 2nd Funniest Thing, et guiarà en aquesta manualitat DIY perquè puguis lluir les [...]

  • Polenta – Tècniques de cuina

    Polenta, un cereal sense gluten fàcil de digerir. Descobreix com cuinar-lo per mantenir les seves propietats i aconseguir la textura perfecta, amb la xef Mireia Anglada. És la sèmola del blat de moro, un cereal ric en [...]

  • Mascareta de nabius frescos – The beauty kitchen

    Mascareta de nabius frescos que t’ajudarà a netejar els porus en profunditat, a més d’aportar-te antioxidants que regeneraran la teva pell. Equilibra, desinflama, calma i deixa la pell fresca i il·luminada. La pell [...]

  • Tomàquet de branca, imprescindible d’estiu 2018

    Tomàquet de branca, l’aliment per excel·lència de l’estiu, ja que tonifica l’estómac, depura el sistema circulatori, estimula la digestió i protegeix la pell dels rajos solars. El tomàquet de branca, també [...]

  • Remenat de tofu amb tomàquets cirerols

    Remenat de tofu amb tomàquets cirerols, una recepta simple i senzilla que és l'alternativa perfecta a uns ous remenats. El tofu aporta la proteïna completa, vegetal en aquest cas, i els tomàqeuts cirerols li donen el [...]