Ajorrosa – FastGood

Ajorrosa, un variant del saboròs i refrescant ajoblanco, per obra i gràcia de la remolatxa. El color rosa intens d’aquest li ve donat per la seva riquesa en antocianina, un antioxidant que redueix el colesterol i protegeix de les malalties del cor. Aquesta recepta l’ha preparat la food blogger Isa, de Delicias Kitchen.

Ajorrosa

Ingredients:

Elaboració:

  1. Posa les ametlles a la gerra de la batedora i afegeix-hi l’all, la molla de pa, la remolatxa, l’aigua, l’oli, el vinagre, el vi i la sal.
  2. Bat-ho molt bé fins a aconseguir una textura homogènia. Si vols, pots afegir-hi més molla de pa fins que obtinguis l’espessor que vulguis.
  3. Serveix-ho molt fred amb daus de meló per damunt i decora-ho amb una mica de julivert.

Recepta preparada per a la sèrie de vídeos #fastGood, amb l’objectiu de presentar-te plats saludables i vistosos, que podràs preparar de forma senzilla i ràpida.