Amanida de patata i salmó amb quefir de cabra

Amanida de patata i salmó amb quefir de cabra, una versió saníssima de la clàssica amanida alemanya de patates amanida amb salsa de quefir. Plena de matisos, pot ser un plat únic complet d’un àpat lleuger perquè la patata és rica en hidrats de carboni complexos, la qual cosa la converteix en un aliment molt adequat per a augmentar la nostra energia i regular els nivells de sucre en sang.

Amanida de patata i salmón amb quefir de cabra

Ingredients:

Ingredients per a la salsa:

Elaboració:

  1. Bull les patates amb pell i deixa que es refredin. Una vegada fredes, pela-les, trosseja-les i reserva-les.
  2. Després de netejar i partir per la meitat els ravenets, escalda’ls en aigua bullent i cou-los uns 20 segos.
  3. Posa a refredar els ravenets en un plat de vinagre d’umeboshi. A mesura que absorbeixen el vinagre es van refredant i aniràs veient com recuperen el color, alhora que es maceren. Deixa’ls entre 5 i 10 minuts.
  4. Barreja els ingredients de la salsa en un bol fins que s’integrin i guarda’l a la nevera.
  5. Munta els plats col·locant el salmó triat i els ravenets sobre un llit de patates. Salsa-ho amb el quefir aromatitzat i decora-ho amb els germinats.