Amanida d’espàrrecs de marge

Amanida d’espàrrecs de marge, a més de ser una bona font de vitamines antioxidants i àcid fòlic, els espàrrecs són baixos en calories, no tenen greix i el seu contingut en sal és molt baix.

Amanida d'espàrrecs de marge - Veritas

Amanida d’espàrrecs de marge

Ingredients:

Elaboració:

  1. Neteja i escorre els espinacs i els espàrrecs.
  2. Trosseja els espàrrecs i fregeix-los en una paella a foc lent.
  3. Salta a foc lent el tofu tallat a daus amb una mica de salsa de soja.
  4. Tritura una part dels festucs amb la batedora i reserva aquest puré per preparar l’amaniment.
  5. Fes una vinagreta a la batedora amb l’oli d’oliva, 3 cullerades de puré de festucs, sal i unes gotes de vinagre de poma.
  6. En un bol posa els espinacs, els espàrrecs i el tofu. Mescla i amaneix amb la vinagreta.
  7. Finalment, afegeix la resta dels festucs i les llavors de carbassa.