Arròs amb ghee, herbes i tofu fumat

Arròs amb ghee, un mantega clarificada que prové de la cultura ayurveda. És interessant pels seus beneficis per a la salut cardiovascular, efectes antiinflamatoris i la seva capacitat antioxidant. L’arròs vermell, per la seva banda, és perfecte per baixar de pes, ja que desintoxica l’organisme i facilita l’eliminació de toxines. La combinació amb tofu és molt completa i saborosa.

Arròs amb ghee, herbes i tofu fumat

Ingredients:

Elaboració:

  1. Treu el ghee del frigorífic i deixa que es temperi.
  2. Esprem la llimona i pica el julivert, el coriandre i l’alfàbrega. Reserva-ho.
  3. Una vegada el ghee estigui a temperatura ambient afegeix-hi el suc de llimona i les espècies. Barreja-ho molt bé fins a obtenir una massa homogènia.
  4. Guarda-ho a la nevera en forma de rul·lo o en un recipient tancat.
  5. Renta l’arròs i posa’l a coure en aigua freda. Una vegada comenci a bullir calcula entre 25 i 30 minuts de cocció.
  6. Escorre l’arròs i barreja’l amb la massa anterior.
  7. Empolvora-ho amb engrunes de tofu fumat i serveix-ho inmediatament.

Gaudeix d’altres receptes amb arròs.