Arròs vermell amb verdures i bolets – FastGood

Arròs vermell amb verdures i bolets. Recepta preparada pel reconegut xef Sergi de Meià per la sèrie de vídeos #fastGood, amb l’objectiu de presentar-te plats saludables i vistosos, que podràs preparar de forma senzilla i ràpida.

L’arròs vermell, a més de ser excepcionalment nutritiu, destaca per la seva capacitat a l’hora de reduir els nivells de colesterol dolent i triglicèrids a la sang.

Arròs vermell amb verdures i bolets

Ingredients:

Elaboració:

  1. Pela i trosseja la remolatxa i posa-la a bullir en un litre i mig d’aigua amb sal durant 15 minuts.
  2. Renta i trosseja a daus petits el carbassó i el nap. Talla a quarts els bolets i pica el julivert. Reserva-ho.
  3. En una cassola, posa els arrossos juntament amb 1 litre de brou de remolatxa i l’oli d’oliva, i deixa que bullin durant 8 minuts. Afegeix-hi el carbassó, el nap i els bolets, i remena amb cura.
  4. Incorpora-hi el julivert picat i remena. Posa-hi pebre i serveix-ho.

Aprofita la polpa de la remoltxa per preparar una amida o un puré amb el qual acompanyar una carn o un peix.