Broquetes de pollastre, coco i sèsam

Broquetes de pollastre, coco i sèsam, una recepta vistosa i molt fàcil de preparar. En aquest cas, l’oli de coco, el comí i el sèsam són els encarregats de dotar a la carn de pollastre d’un toc exòtic. L’elevat contingut en proteïnes i la baixa aportació de greixos fan d’aquesta carn una de les més saludables, ideal tant per a nens com adults.

Broquetes de pollastre, coco i sèsam - Veritas

Broquetes de pollastre, coco i sèsam

Ingredients:

Elaboració:

  1. Fes unes quantes incisions als pits de pollastre.
  2. Rosteix el pollastre a la planxa per costat del greix i quan el treguis salpebra’l.
  3. Marina els pits de pollastre en un ungüent preparat amb oli de coco i la resta de les espècies.
  4. Talla el pollastre en làmines i col·loca-les arrugades a les broquetes.
  5. Torna a escalfar les broquetes al forn o a la planxa i serveix-les salsades amb una mescla de salsa de soja, xarope d’atzavara i sèsam.