Bruschetta amb tomàquet al forn i tàperes

Bruschetta amb tomàquet al forn i tàperes, un entrant tradicional d’origen italià molt saludable que et proposa Green Mama. El secret d’aquesta recepta és la qualitat i l’autenticitat dels seus ingredients bàsics: pa artesà, tomàquets frescos, oli d’oliva verge…

Bruschetta amb tomàquet al forn i tàperes

Ingredients:

Elaboració:

  1. Encén el forn a 180ºC i mentre s’escalfa, renta i asseca els tomàquets. Reserva’ls.
  2. Folra una safata de forn amb paper de cuina. Col·loca-hi els tomàquets i condimenta’ls amb una mica de sal, pebre negre acabat de moldre, orenga i un rajolí d’oli d’oliva. Cou-los durant 30 minuts o fins que estiguin fets.
  3. Torra les llesques de pa a la graella del forn amb una mica de romaní, oli i sal. Quan estiguin llestes posa-hi per damunt el formatge de cabra tallat en tires primes perquè es fongui lleugerament.
  4. Munta la bruschetta afegint una mica d’alvocat tallat en tires, els tomàquets rostits al forn, les tàperes, l’alfàbrega fresca i les fulles d’enciam.
  5. Finalment, tira-hi una mica d’oli i pebre negre acabat de moldre.

Gaudeix de les nostres receptes amb verdures!