Bunyols de carbassa

Bunyols de carbassa, una recepta ideal per introduir aquesta verdura a les teves postres, ja que és dolça i colorida.

Bunyols de carbassa - Veritas

Bunyols de carbassa

Ingredients:

Elaboració:

  1. Preescalfa el forn a 180ºC, talla la carbassa a trossos petits i introdueix al forn durant 30 minuts, aproximadament.
  2. Mentrestant barreja en un recipient la farina, el llevat, la sal i l’oli.
  3. Treu la carabassa del forn, tritúrala i deixa que es refredi una mica.
  4. Incorpora la carabassa triturada a la barreja anterior i remou fins a obtenir una massa homogènia i enganxosa. Tapa amb un drap durant 1 hora perquè actuï el llevat.
  5. Fes boletes amb la massa i fregeix a la paella.
  6. Un cop fregits, deixa els bunyols sobre un paper absorbent per treure l’excés d’oli i empolvora’ls amb canyella i sucre.