Canelons de bolets

Canelons de bolets, l’alternativa vegetariana als tradicionals canelons del dia de Sant Esteban. Els canelons tenen aquesta màgia que enamora a primera vista. Amb el farcit de bolets, es converteixen en un plat sa i fàcil de cuinar.

Canelons de bolets

Ingredients:

Ingredients per al farcit:

Ingredients per a la beixamel:

Elaboració:

  1. Posa a hidratar les plaques de lasanya i reserva-les.
  2. Comença preparant el farcit. Talla finament la ceba i el porro i escalfa’ls a foc lent.
  3. Trosseja els bolets finament i afegeix-los a les verdures, juntament amb el brou i les espècies. Quan els bolets ja estiguien fets, afegeix-hi la salsa de tomàquet i deixa-ho coure un minut.
  4. Per fer la beixamel, pica mitja ceba i escalfa-la amb la margarina en una olla uns minuts a foc lent. Incropora-hi la farina i sense parar de remenar cou-ho durant uns minuts més.
  5. Condimenta-ho amb la nou moscada, una mica de sal i pebre.
  6. Per acabar, aboca-hi la llet de coco (que hauràs escalfat prèviament) a poc a poc i barrejant contínuament fins a aconseguir una textura cremosa.
  7. Emplena les plaques de lasanya i enrotlla-les com si fossin canelons.
  8. Col·loca els canelons en una safata de forn, cobreix-los amb la beixamel de manera abundant, empolvora’ls amb el parmesà i gratina’ls durant 8 minuts a 180ºC.

Prepara els nous plats seguint les vídeo receptes que preparen les bloggers amb les que colaborem.