Caputxino de xicoria amb nata de coco

Caputxino de xicoria amb nata de coco, una beguda tonificant per prendre a qualsevol moment del dia. En combinar el gust intens sense cafeïna del cafè de xicoria amb el dolç de l’oli i la nata de coco s’obté aquesta deliciosa beguda.

Aquesta és una de les delicioses receptes que componen l’eBook de Terra Veritas que publicarem en les pròximes setmanes.

Caputxino de xicoria amb nata de coco

Ingredients:

Elaboració:

  1. Posa l’aigua a escalfar i quan sigui a punt de bullir afegeix-hi el cafè de xicoria i remena-ho perquè es dissolgui.
  2. Col·loca a la gerra de la batedora el cafè de xicoria, l’oli de coco i la crema d’ametlles. Bay-ho bé durant uns segons.
  3. Aboca-ho en una tassa i corona-ho amb nata de coco al gust.
  4. Empolvora-ho amb una mica de cacau i serveix-ho.
  5. Si necessites més dolçor, afegeix-hi una mica de sucre de coco o l’endolcidor natural que prefereixis.

Gaudeix de la nostra col·lecció de receptes fàcils!