Cassoletes de llimona i agar- agar

La recepta dela setmana… Cassoletes de llimona i agar-agar, proposada per la ecoxef Mireia Anglada.
L’agar-agar és un aliment molt ric en fibra, i per això ajuda a regular el trànsit intestinal de manera suau.

Cassoletes de llimona i agar-agar - Veritas

Ingredients per a la base de la massa sablée:

Per al farciment:

Elaboració

  1. Barreja en un bol el fajol, la farina de blat de moro, l’ametlla mòlta i el sucre.
  2. Incorpora a la barreja el xarop d’atzavara i la llimona prèviament hidratada en aigua. Remena, afegeix-hi l’oli de coco semifós i barreja-ho bé.
  3. Estén la massa ben fina entre fulls de paper de forn perquè es refredi.
  4. Un cop freda, ja es pot tallar, col·locar en els motlles i enfornar durant 10 minuts a 160ºC.
  5. Col·loca tots els ingredients del farciment en un cassó i remena’ls bé, fins a obtenir una crema homogènia.
  6. Cou-ho fins que bulli i aboca-ho dins les cassoletes que has preparat anteriorment.
  7. Refrigera-ho a la nevera i decora-ho amb gerds.