Ceviche de verdures

Ceviche de verdures! Recepta preparada pel reconegut xef Sergi de Meià, per a la sèrie de vídeos #fastGood, amb l’objectiu de presentar-te plats saludables i vistosos, que podràs preparar de forma senzilla i ràpida.

Una de les principals característiques dels cigrons és la seva gran riquesa en lecitina, un greix saludable molt important per controlar el colesterol i els triglicèrids.

 

Ingredients:

Elaboració:

  1. Talla per la meitat els cirerols, en trossos petits la carxofa, les flors de coliflor i el bròquil, i lamina el fonoll, la col llombarda, la pastanaga, el nap rodó, la remolatxa i el carbassó.
  2. Col·loca les verdures en un bol metàl·lic, afegeix els pèsols i esprem-hi les llimones per sobre.
  3. Incorpora una cullerada sopera de cigrons cuits i remena.
  4. Amaneix-ho amb sal, pebre, caiena i oli d’oliva.