Coulant de xocolata i ametlles

Coulant de xocolata i ametlltes, unes clàssiques postres, cruixents per fora i cremoses per dins, amb les quals tindrem k’èxit garantit. A més, el gust i la untuositat que els confereix l’ametlla les fan absolutament irresistibles.

Coulant de xocolata i ametlles

Ingredients:

Elaboració:

  1. Fon la xocolata al bany maria juntament amb l’oli de gira-sol.
  2. Escalfa lleugerament la beguda vegetal i la crema d’ametlles, incorpora-les a la xocolata fosa i reserva-jo.
  3. Bat l’ou, afegeix-hi la melassa d’arròs i el xarop d’atzavara i bat-ho fins a obtenir-ne una escuma estructurada. Incorpora-hi la mescla anterior de xocolata i ametlles.
  4. Barreja la farina d’arròs, l’ametlla mòlta, el cacau en pols i un polsmin de sal, i remena-ho amb moviments envolvants.
  5. Distribueix la massa en motlles.
  6. Per obtenir més contrast entre l’exterior sec i l’interior fluis pots refredar-los o congelar-los abans de ficar-los al forn.
  7. Forneja-ho entre 6 i 8 minuts a 200ºC. Serveix-ho inmediatament.

Gaudeix de la nostra proposta de postres saludables!