Crema de carbassa i coco al curri – FastGood

Crema de carbassa i coco al curri, una recepta reconfortant molt fàcil de preparar que es caracteritza per un gust lleugerament dolcòs i el toc exòtic que li donen el coco, el coriandre i el curri. Ideal per prendre a l’hora de sopar.

Crema de carbassa i coco al curri

Ingredients:

Elaboració:

  1. Pela la carbassa i talla-la en trossos petits.
  2. Pela la patata, trosseja-la en daus i pica la ceba finament.
  3. Sofregeix la ceba i quan estigui translúcida afegeix-hi la carbassa, la patata i l’aigua mineral.
  4. Cou-ho durant 10 minuts aproximadament i afegeix-hi la sal, les espècies i el blat de moro. Remena-ho amb cura perquè els ingredients s’integrin bé.
  5. Apaga el foc, aboca-hi la llet de coco i tritura-ho amb la batedora fins a obtenir una textura fina.
  6. Decora-ho amb el coriandre picat i el sèsam negre i serveix-ho.

Gaudeix de la sèrie de vídeo receptes FastGood, plats ràpids, sans i saludables, i de la nostra col·lecció de cremes de verdures.