Crema de carbassa i pastanaga

Crema de carbassa i pastanaga, un plat de cullera que destaca pel toc que li concedeix la cúrcuma, una espècia que combinarem amb una mica de pebre negre per augmentar-ne l’efectivitat.

Crema de carbassa i pastanaga

Ingredients:

Elaboració:

  1. Cuina les verdures al vapor, empolvorades amb cúrcuma i una mica de pebre negre. Utilitza aigua mineral de bona qualitat, embotellada de baixa mineralització o filtrada.
  2. Una vegada cuinades les verdures, tritura-les i rectifica’n la consistència amb l’aigua de cocció fins a obtenir una crema suau. Assaona al gust.
  3. Talla les mongetes tendres molt fines i escalda-les en aigua bullent amb sal durant uns 20 segons. A continuació refreda-les amb aigua amb gel per frenar la cocció.
  4. Serveix la crema en bols i afegeix-hi un tros de mongeta tendra i unes quantes llavors de sèsam negre. Decora-ho amb un rajolí d’oli d’oliva.

Gaudeix de la nostra proposta de cremes de verdures.