Crema de llenties vermelles – Fastgood

Crema de llenties vermelles, una forma molt pràctica d’incloure en la teva dieta aquest magnífic llegum. Les llenties vermelles són els llegums que més ràpid es couen i resulten delicioses triturades amb verdures, un plat que es pot prendre calent, fred o temperat. A més, són perfectes per a incloure en dietes d’aprimament: amb prou feines aporten greixos i els seus carbohidrats tenen un índex glucèmic molt baix i s’assimilen a poc a poc, el que ens deixa satisfets durant molt de temps.

Crema de llenties vermelles

Ingredients:

Elaboració:

  1. Talla les verdures a daus.
  2. Salta la ceba en una mica d’oli i quan estigui translúcida afegeix la resta de verdures, l’alga kombu, el llorer i el comí.
  3. Incorpora-hi les llenties rentades i cobreix-les amb aigua.
  4. Porta-ho a ebullició i cou a foc suau fins que les llenties estiguin toves, aproximadament uns 30 minuts.
  5. Un cop estiguin cuites, passa-les per la batedora fins a obtenir una crema i serveix-la a temperatura ambient.