Crema de porro, carbassó i bròcoli

Crema de porro, carbassó i bròcoli, completa, fàcil de fer i perfecte per a aquests dies en què es nota el fred. Aquesta deliciosa recepta és de la foodblogger Alba Niubo.

Crema de porro, carbassó i bròcoli

Ingredients:

Elaboració:

  1. Renta el porro i el carbassó i trosseja’ls. Reserva-ho.
  2. Pica les ametlles i el coriandre. Reserva-ho.
  3. Sofregeix el porro amb una mica d’oli en una olla, incorpora-hi el bròcoli i continua la cocció. Finalment, afegeix-hi el carbassó i cou-lo fins que comenci a estar tou.
  4. Afegeix aigua per cobrir les verdures i deixa que bullin durant 15 minuts.
  5. Tritura-ho fins a obtenir una textura cremosa i serveix-ho amb una cullerada de crema de coco per damunt. Després empolvora-ho amb ametlles picades, grans de magrana i coriandre.

Gaudeix de la nostra proposta de cremes de verdures.