Crema de tomàquet amb pinyons i tàperes

Crema de tomàquet amb pinyons i tàperes, un plat lleuger molt fàcil de fer, que pots preparar amb temps. Els pinyons alegren la textura i les tàperes, el comí i l’oli de coco li donen aquest punt de sabor que la fan diferent. Aquesta recepta ens la proposa la Rocío, de Let it be cosy.

Crema de tomàquet amb pinyons i tàperes

Ingredients:

Ingredientes per a la guarnició:

Elaboració:

  1. Pela i trosseja els alls i la ceba. Reserva’ls.
  2. Fon l’oli de coco en una paella a foc mitjà. Quan estigui calent, afegeix-hi l’all juntament amb la ceba i deixa-ho coure fins que la ceba estigui translúcida.
  3. Incorpora-hi el comí i el sucre de coco. Barreja-ho i deixa-ho caramel·litzar durant un o dos minuts, remenant perquè no es cremi. Apaga el foc i reserva-ho.
  4. En una batedora d’alta velocitat, posa els tomàquets trossejats i el pebrot vermell, el tomàquet sec (sense oli), la sal i la mescla de ceba amb alls caramel·litzats.
  5. Bat-ho un parell de minuts fins que aconsegueixis una crema homogènia.
  6. Prepara la guarnició torrant lleugerament els pinyons en una paella sense oli. Quan estiguin daurats, posa’ls en un bol petit, amb el cibulet picat, les tàperes, la mel, la sal i el vinagre. Barreja-ho tot amb una cullera.
  7. Serveix la crema en bols individuals amb un rajolí d’oli i la guarnició.

Gaudeix de la nostra proposta de cremes de verdures.