Crema de verdures Espárrago Rock

Crema de verdures Espárrago Rock, amb espàrrecs de marge, alvocat i beguda de civada. La textura és increïble, i pots decorar-la amb figues seques perquè tingui més contrast. Aquesta recepta te la proposa el xef Miguel Aguilar per les seves propietats diürètiques.

Crema de verdures Espárrago rock

Ingredients:

Elaboració:

  1. Sofregeix en una cassola l’all i la ceba amb un raig d’oli d’oliva i una mica de sal.
  2. Talla l’api en juliana i, quan l’all comenci a daurar-se, afegeix-los al sofregit i ofega durant uns minuts.
  3. Talla els espàrrecs de marge a trossos i agrega’ls al sofregit.
  4. Incorpora la beguda de civada i deixa que bulli fins que els espàrrecs estiguin tendres.
  5. Afegeix l’alvocat, passa per la batedora i posa a punt de sal.

Gaudeix de la col·lecció de cremes de verdures que hem preparat per a la tardor. Cada setmana, una crema diferent!