Crema de verdures Fankäl

Crema de verdures Fankäl amb porro, fonoll i patata, especiada amb chili i canyella, que li confereixen propietats afrodisíaques. El xef Miguel Aguilar et recomana utilitzar daus de poma Granny Smith com topping.

Crema de verdures Fankäl

Ingredients:

Elaboració:

  1. Talla el porro a trossos, la patata a daus i el fonoll, la ceba i l’all en juliana.
  2. Daura en una mica d’oli i amb un polsim de sal, l’all i la ceba.
  3. Afegeix el porro, vigilant que no s’enganxi.
  4. Afegeix el fonoll i ofega a foc lent 5 minuts. Incorpora després la patata i ofegar un parell de minuts de més. Cobreix amb aigua i bull fins que la patata estigui cuinada, uns 15 minuts.
  5. Empolvora amb la canyella i el xili.
  6. Passa per la batedora i posa a punt de sal.

Gaudeix de la col·lecció de cremes de verdures que hem preparat per a la tardor. Cada setmana, una crema diferent!