Crema de verdures Give peas a chance

Crema de verdures Give peas a chance, amb pèsols i shiitake per enfortir el sistema immunitari. La recepta te la recomana el xef Miguel Aguilar i et proposa decorar-la amb tempeh fumat tallat a daus.


Crema de verdures Give peas a chance

Ingredients:

Elaboració:

  1. SOfega en una cassola l’all i la ceba juntament amb un rajolí d’oli d’oliva i una mica de sal.
  2. Afegeix el nap, prèviament pelat i tallat a daus, juntament amb els bolets i ofega un parell de minuts més.
  3. Incorpora-hi els pèsols i ofega durant 3 minuts més. Cobreix amb aigua i bull durant 10 minuts.
  4. Passa per la batedora, afegeix al suc de llimona i posa-la a punt de sal.
  5. Salta el tempeh en una paella i col·loca’l sobre la crema.

Gaudeix de la col·lecció de cremes de verdures que hem preparat per a la tardor. Cada setmana, una crema diferent!