Crema de verdures Smashing pumking

Crema de verdures Smashing pumking per rebre aquesta nova estació. La tardor és ideal per preparar purés que reconfortin el nostre organisme amb verdures de temporada. En aquesta ocasió, el xef Miguel Aguilar ha utilitzat carbassa, gingebre i suc de taronja per a preparar aquesta deliciosa crema, que t’ajudarà a enfortir el teu sistema digestiu.

Crema de verdures Smashing pumking

Ingredients:

Elaboració:

  1. Talla la carbassa a daus i la ceba i l’all en juliana.
  2. Sofregeix en una cassola alta l’all, juntament amb la ceba, amb un rajolí d’oli d’oliva i sal.
  3. Quan comenci a daurar-se, afegeix la carbassa i ofega durant uns minuts.
  4. Cobreix amb aigua i bull fins que la carbassa estigui feta.
  5. Passa tot per la batedora i afegeix el suc de taronja, el gingebre i posa a punt de sal.

Gaudeix de la col·lecció de cremes de verdures que hem preparat per a la tardor. Cada setmana, un suc diferent!