Crema freda de carbassó, anacards i clorel·la

La ecoxef Mireia Anglada ha preparat una crema freda de carbassó, anacards i clorela. L’alga clorela és l’aliment amb més percentatge de clorofil·la del planeta.

Crema freda de carbassó, anacards i clorel·la - Veritas

Ingredients

Elaboració

  1. Posa a hidratar els anacards en la beguda d’arròs un mínim de dues hores.
  2. Escalfa el ghee i salta el porro trossejat fins que quedi translúcid. Intenta que no agafi color, ja que podria amargar la crema.
  3. A continuació, afegeix-hi els carbassons tallats a rodanxes fines. Remena’ls perquè s’impregnin del greix i cobreix-los amb la beguda i els anacards. Deixa-ho coure i tapa-ho (perquè no s’evapori el líquid), fins que el carbassó estigui cuit.
  4. Tritura i rectifica de sal i líquid, si cal.
  5. Quan la crema s’hagi refredat, afegeix l’alga clorel·la i remena bé fins a obtenir un color verd intens.
  6. Serveix la crema freda amb els espinacs frescos i l’alga wakame, que hauràs fregit prèviament.