Crema verda d’estiu

Crema verda d’estiu amb espinacs, pebrot, carbassó… Les verdures aporten clorofil·la, vitamines i minerals, especialment ferro, que s’absorbirà millor gràcies a la vitamina C de la llimona. I, la poma aportarà un gust final lleugerament dolç.

Aquesta recepta te la proposa Rocío Greus, de Let it be cosy.

Crema verda d’estiu

Ingredients:

Elaboració:

  1. Posa les fulles d’espinacs, la poma sense pinyol, el cogombre, el carbassó, la menta, les llavors de cànem, la tahina, l’all en pols, el suc de llimona i l’aigua mineral al tassó de la batedora.
  2. Tritura a màxima velocitat entre 40 i 60 segons fins a aconseguir una consistència totalment homogènia i cremosa.
  3. Aboca la crema en un tàper de cidre i deixa-la mitja hora a la nevera.
  4. Serveix-la en bols fondos, juntament amb dues cullerades soperes de postre de coco natural, un grapadet dels germinats que t’agradin més, un rajolí d’oli d’oliva i els teus crackers preferits.

Gaudeix de la nostra proposta de cremes de verdures.