Creps de fajol i coco

Creps de fajol i coco, una recepta deliciosa i energètica, sense ou, ideal per esmorzar, berenar, entre hores i per postres. El fajol conté més proteïna que la resta de cereals i una elevada quantitat d’aminoàcids essencials.

Creps de fajol i coco

Ingredients:

Ingredients per a la crema de cacau:

Elaboració:

  1. Renta el fajol i deixa’l en remull amb el doble de líquid (meitat d’aigua i meitat de beguda de coco) durant 12 hores.
  2. Tritura el fajol amb el seu propi suc i un polsim de sal marina. Deiza-ho reposar durant 20 minuts.
  3. Pinta una paella amb oli de coco i aboca-hi un cullerot de la barreja anterior.
  4. Deixa-ho coure durant 2 minuts a foc mitjà abans de girar-ho amb molta cura i coure-ho 2 minuts més. Recorda esperar que les vores es desenganxin abans de manipular la crep.
  5. A mesura que vagis cuinant les creps amuntega-les en un plat per evitar que perdin la humitat. Així les podràs farcir més fàcilment.
  6. Per fer la crema de cacau tritura les avellanes i barreja-ho amb la mrgarina i l’oli de coco.
  7. Afegeix-hi el cacau i el sucre de coco i bat tots els ingredients fins a obtenir una pasta. Si cal, pots afegir-hi una mica d’aigua.
  8. Serveix les creps de fajol amb la crema de cacau calenta.

Gaudeix de la nostra proposta de postres saludables!