Croquetes amb formatge de cabra

Croquetes amb formatge de cabra, una recepta amb la qual sorprendre als teus convidats. El secret d’aquestes croquetes és que estan elaborades amb fajol, un pseudocereal sense gluten amb un alt nivell de proteïnes. Es recomana especialment per guanyar energia i quan el nostre cos ens demani calor.

Aquesta recepta la va preparar la xef Mireia Anglada per l’E-Book de celebració del primer aniversari de Terra Veritas “Receptes per compartir”. Descarrega-te’l gratis.

Croquetes amb formatge de cabra

Ingredients:

Elaboració:

  1. En una paella amb oli, escalfa lentament la ceba tallada a daus amb una mica de sal, fins que estigui translúcida.
  2. Afegeix el fajol, l’aigua i la beguda d’arròs al mateix cassó i cuina amb tapa uns 20 minuts, fins que el líquid s’hagi evaporat completament.
  3. Afegeix-hi el formatge tallat a daus petits i remena bé.
  4. Mulla’t les mans i forma les croquetes. Escalfa-les al forn amb una barreja feta d’oli i salsa de tamari.
  5. Serveix-les acompanyades d’una amanida de fulles verdes, brots i flors comestibles.

Descobreix altres receptes amb cereals.