Croquetes de mill amb tofu

Croquetes de mill amb tofu, una recepta molt senzilla, a més d’una excel·lent manera d’introduir el mill a la dieta dels més petits. El mill és un cereal molt energètic, ric en magnesi i fòsfor, que estimula i reforça el sistema digestiu.

Croquetes de mill amb tofu - Veritas

Croquetes de mill amb tofu

Ingredients:

Preparació:

  1. Cou el mill en aigua durant 15 o 20 minuts, tapat i a foc lent. Ha de quedar molt cuit, per això pots afegir-ne més aigua durant la cocció.
  2. Deixa refredar el mill completament.
  3. Talla la ceba molt fina i salta amb el tofu en una paella amb un parell de cullerades d’oli.
  4. Incorpora la ceba i el tofu a la massa de mill freda, juntament amb les espècies, la beguda de soja i una mica de sal. Fes la pasta amb les mans, afegint pa ratllat fins a obtenir una massa fàcilment emmotllable.
  5. Fes les croquetes i arrebossa amb pa ratllat.
  6. Finalment, fregeix les croquetes.