Croquetes de mill

Croquetes de mill, una recepta estupenda per introduir aquest magnífic cereal a la dieta. El mill, a més de destacar per la seva riquesa nutricional i la seva gran vitalitat, no conté gluten i és apte per a celíacs.

Croquetes de mill - Veritas

Croquetes de mill

Ingredients:

  • 1/2 tassa de mill
  • 1 ceba mitjana
  • 1 cullerada sopera de tàperes
  • 1 fulla de llorer
  • Julivert
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal marina

Preparació:

  1. Trosseja molt finament la ceba i daura-la amb una mica d’oli d’oliva i una mica de sal marina. Fes-ho sense tapa i a foc lent durant 10 minuts.
  2. Afegeix-hi el mill (prèviament rentat i escorregut), la fulla de llorer, un litre d’aigua i una mica de sal marina.
  3. Tapa-hi i deixa-ho coure a foc lent una mitja hora.
  4. Pica el julivert i afegeix-lo, juntament amb les tàperes, al mill cuit. Deixa-ho refredar.
  5. Agafa petites quantitats de mill i dóna-hi forma de croquetes, procurant que quedin ben compactes a l’interior.
  6. Les pots servir així mateix o passades per la planxa uns minuts.