Crumble de caquis i peres

Crumble de caquis i peres, una recepta deliciosa per començar el dia, i amb fruita de temporada. El caqui és una fruita típica de la tardor que, a més de ser molt rica en vitamines, minerals i fibra soluble, regula el trànsit intestinal i equilibra els nivells de colesterol.

Crumble de caquis i peres - Veritas

Crumble de caquis i peres

Ingredients:

Elaboración:

  1. Encén el forn i deixa que s’escalfi a 180ºC.
  2. Pela els caquis i les peres. Talla les peres a trossos petits i col·loca tota la fruita en una safata de forn.
  3. Obre la beina de vainilla amb ajuda d’un ganivet, treu-ne les llavors, afegeix-les a la fruita i reserva.
  4. En un bol i ajudant-te amb les mans, barreja les farines amb el sucre morè i l’oli de coco, procurat que tota la farina quedi impregnada d’oli.
  5. Aboca la massa anterior sobre la fruita, trenca les nous amb les mans, escampa-les per sobre i enforna-ho entre 35 i 40 minuts.
  6. Serveix-ho amb una bola de gelat de nabius i pera tallada.