Cúrcuma latte amb rosquilles de poma

Cúrcuma latte, una beguda de color groc intens a base de cúrcuma, que reforça el sistema immunitari i tempera l’organisme. Ara que fa fred és ideal per prendre per esmorzar o a mitja tarda.

Aquesta és una de les delicioses receptes que componen l’eBook de Terra Veritas que publicarem en les pròximes setmanes.

Cúrcuma latte

Ingredients:

Elaboració:

  1. Posa a la gerra de la batedora la beguda vegetal, la cúrcuma mòlta, el pebre i els dàtils. Tritura-ho molt bé i escalfa la mescla en un cassó.
  2. Mentrestant, fes un forat al centre de les rodanxes de poma. L’objectiu és aconseguir l’efecte rosquilla, tot i que pots deixar-les senceres si ho prefereixes.
  3. empolvora les rodanxes amb canyella i rosteix-les en una planxa ben calenta untada amb una mica d’oli d’oliva o de coco.

Gaudeix de la nostra col·lecció de receptes fàcils!