Cuscús amb carbassa i cigrons – FastGood

Cuscús amb carbassa i cigrons. Recepta preparada pel reconegut xef Sergi de Meià, per a la sèrie de vídeos #fastGood, amb l’objectiu de presentar-te plats saludables i vistosos, que podràs preparar de forma senzilla i ràpida.

A més de ser molt baixa en calories, la carabassa destaca pel seu efecte diürètic, per això es recomana en casos de retenció de líquids.

Recepta de cuscús amb carbassa i cigrons

Ingredients:

  • 125g de cuscús
  • 250ml de aigua
  • 59g de formatge feta amb herbes
  • 30g de cigrons cuits
  • 30g de pastanaga
  • 30g de carbassa
  • 30g de coliflor
  • 30g de bolets en oli d’oliva ecològic
  • 1 alvocat
  • 1 carbassó Zapallo
  • 5 fulles de menta
  • 5 fulles d’espinacs
  • Brotes de soja
  • 10ml de suc de llimona
  • 60ml d’oli d’oliva verge
  • 1g de curri
  • Sal

Elaboració:

  1. Porta a ebullició l’aigua amb una mica de sal, escalda el cuscús i tapa-ho durant 10 minuts.
  2. Trosseja la coliflor i talla a petits daus la carbassa, la pastanaga, el carbassó  prèviment rentats i pelats.
  3. Barreja les verdures amb el cuscús i afegeix-hi els cigrons, el suc de llimona, el curri, les fulles de menta picades molt finament, els bolets i el formatge feta tallat a daus.
  4. Amaneix amb oli d’oliva i decora amb brots de soja, rodanxes d’alvocat (que abans hauràs pelat i desossat) i fulles d’espinacs.