Entrepà vegetarià

Entrepà vegetarià! Recepta preparada pel reconegut xef Sergi de Meià, per a la sèrie de vídeos #fastGood, amb l’objectiu de presentar-te plats saludables i vistosos, que podràs preparar de forma senzilla i ràpida.

La fibra que contenen les albergínies equilibra els nivells de colesterol, afavoreix l’eliminació de toxines i regula el trànsit intestinal.

Recepta d’entrepà vegetarià

Ingredients:

Elaboració:

  1. Escaliva l’albergínia, pela-la i reserva. Mentrestant, pela i trosseja els tomàquets.
  2. Tritura l’albergínia rostida amb oli d’oliva i sal fins a obtenir-ne un puré.
  3. Talla els panets per la meitat i unta-hi a banda i banda el puré albergínia.
  4. A sobre d’una meitat col·loca-hi fulles crues de bleda, nous, trossos de tomàquet i diversos talls de camembert.
  5. Posa les meitats obertes en una safata de forn, gratina-ho durant 2 minuts, tanca els panets i serveix-los.