Escalopa de mill i escalivada

Escalopa de mill i escalivada, una recepta ideal per introduir aquest cereal tan beneficiós en els teus plats del dia a dia.

El mill està associat a la cuina saludable, ja que és el cereal més ric en ferro i una gran alternativa a l’arròs o la pasta.Escalopa de mill i escalivada - Veritas

Escalopa de mill i escalivada

Ingredients:

Elaboració:

  1. Pica el porro i la pastanaga molt fins, i fregeix amb oli d’oliva. Afegeix el mill i remou bé abans d’incorporar les dues tasses d’aigua calenta amb una mica de sal. Deixa que bulli durant 40 minuts a foc lent.
  2. Quan el mill estigui cuit i espès, deixa que es refredi. Un cop fred, treballa’l en un altre recipient amb la salsa de soja i forma quatre escalopes amb les mans.
  3. Bat l’ou amb julivert picat i arrebossa les escalopes, després passa-les pel pa ratllat i fregir-los en oli d’oliva.
  4. Mentrestant, prepara una escalivada rostint el pebrot, l’albergínia i la ceba al forn. Un cop cuites les verdures, pela el pebrot i l’albergínia i alíñalas amb oli d’oliva verge extra i una mica de sal.