Espaguetis de quinoa reial amb salsa pesto

Els espaguetis de quinoa reial i arròs no contenen gluten, per la qual cosa són aptes per a celíacs, i es converteixen en l’aportació energètica ideal per a nens, esportistes i persones actives en general.

Espaguetis de quinoa reial amb salsa pesto

Ingredients:

Elaboració:

  1. Separa les fulles d’alfàbrega dels manats i reserva-les.
  2. Posa a bullir una olla gran amb aigua i sal i, mentre s’escalfa, barreja les fulles d’alfàfrega, els pinyons, l’all i l’oli d’oliva i tritura-ho amb la batedora de mà fins a obtenir-ne un puré fi.
  3. Salpebra-ho i bat-ho de nou.
  4. Quan l’aigua comenci a bullir afegeix-hi la pasta i deixa-la coure entre 13 i 15 minuts.
  5. Escorre els espaguetis, posa’ls en un bol i condimenta’ls amb la salsa.
  6. Rectifica-ho de sal i pebre si cal i incorpora-hi un rajolí d’oli d’oliva.

Gaudeix de la nostra proposta de plats de pasta.