Espirals de llenties vermelles amb salsa de tomàquet

Espirals de llenties vermelles amb salsa de tomàquet, combina l’atractiu de la pasta amb els beneficis nutricionals dels llegums. La salsa de tomàquet casolana els aporta un suplement extra de calci i potassi, dos minerals imprescindibles, ja que el segon evita la pèrdua del primer.

Espirals de llenties vermelles amb salsa de tomàquet - Veritas

Espirals de llenties vermelles amb salsa de tomàquet

Ingredients:

Elaboració:

  1. Renta els tomàquets, pela’ls, talla’ls a quarts i reserva’ls.
  2. En una olla gran col·loca els tomàquets, l’oli, la sal, la panela i el pebre negre. Barreja tots els ingredients, tapa i deixa que cogui a foc molt lent durant 1 hora i mitja o 2.
  3. Bull la pasta de llenties vermelles al dente, en abundant aigua amb sal, passa-la per un colador i s’escorre-la.
  4. Un cop escorreguda, barreja els espirals amb la salsa de tomàquet casolana, escampa-hi el formatge parmesà i afegeix-hi unes quantes fulles d’alfàbrega.