Fajitas de seitan amb guacamole – FastGood

Fajitas de seitan amb guacamole, un clàssic revisitat de la cuina mexicana. En lloc de carn utilitzem seitan i en mantenim l’essència gràcies al guacamole. El seitan és conegut com “la carn vegetal” perquè la textura és molt semblant, és ric en proteïnes i no conté colesterol. Descobreix tots els beneficis d’aquesta proteïna vegetal. Gaudeix d’aquesta deliciosa vídeo recepta que prepara la foodblogger Isa, de Delicias kitchen.

Fajitas de seitan amb guacamole

Ingredients:

Ingredients per al guacamole:

Elaboració:

  1. Talla la ceba en làmines i sofregeix-la en oli d’oliva. Quan es comenci a daurar, afegeix-hi el seitan tallat en daus, la salsa de tomàquet i les espècies.
  2. Escorre les mongetes vermelles i afegeix-les a la mescla anterior. Incorpora-hi el blat de moro i la sal marina i reserva-ho.
  3. Parteix els alvocats per la meitat, pela’ls, treu els pinyols i aixafa la polpa amb una forquilla. Pica la resta d’ingredients del guacamole i barreja’ls bé amb l’alvocat aixafat.
  4. Per muntar les fajitas, estén les tortillas, unta-les amb guacamole i farceix-les al gust.