Galette de formatge de cabra i poma

Galette de formatge de cabra i poma, una recepta ideal per preparar durant les festes, que et recomana la foodblogger Green Mama.

Les pomes són riques en vitamines, fibra i flavonoides, un antioxidant que redueix el risc de patir malalties cardiovasculars. La seva suculència s’accentua quan es cou i té un sabor dolç que combina perfectament amb el gust més fort i intens del formatge de cabra.

Galette de formatge de cabra i poma - Veritas

Galette de formatge de cabra i poma

Ingredients per a la base:

Per al farciment:

Elaboració:

  1. Prescalfa el forn a 180ºC.
  2. Prepara la base, col·loca la farina, la margarina de coco, el iogurt de cabra i una mica de sal en un bol gros. Barreja-ho amb les mans i forma una bola.
  3. Col·loca la bola entre dos trossos de paper de forn i estén-la amb l’ajuda d’un corró fins a obtenir una massa bastant fina.
  4. En un altre bol, barreja el sucre de coco, el gingebre ratllat, un pessic de canyella mòlta, les boletes de cardamom i la farigola fresca. Reserva-ho.
  5. Talla les pomes per la meitat, treu-ne el cor i talla-les a mitges llunes.
  6. Talla a rodanxes fines (no transparents) el formatge de cabra.
  7. Col·loca la massa en una safata de forn per a quiche, posa-hi per sobre els talls de formatge de cabra, afegeix-hi les pomes en forma de cargol (començant per dalt i acabant al centre), empolvora-ho amb la barreja de sucre i espècies i trenca-hi per sobre unes quantes nous amb les mans.
  8. Tanca les vores de la massa i enforna-ho entre 30 i 40 minuts. Si ho prefereixes, pots comprar una base de pasta de full preparada.