Gelat de llet de coco i vainilla

Gelat de llet de coco i vainilla, una recepta aromàtica, suau i deliciosa que et proposa el xef Miguel Aguilar.

La llet de coco és molt rica en calci, però la gran aportació nutricional d’aquesta recepta s’ho confereixen les baies de Goji, uns dels aliments més nutritius del planeta. Contenen 19 aminoàcids (alguns essencials), minerals, vitamines i fitonutrients. Són molt riques en carotenoides i antioxidants, el que contribueix a protegir la vista i frenar l’envelliment cel·lular. També ajuden a la crema de greixos.

Gelat de llet de coco i vainilla

Ingredients:

Elaboració:

  1. Congela el pot de llet de coco.
  2. Afegeix un grapat de baies de goji al vas de la batedora, juntament amb el xarop d’atzavara, la branca de vainilla a trossos, la caiena i la llet de coco.
  3. Bat fins aconseguir una textura homogènia, enmolda i congela.

Gaudeix de la col·lecció de gelats que hem preparat per a l’estiu. Cada setmana, un gelat diferent!