Gelat de préssec

Gelat de préssec i ametlles amb fulles de menta, una autèntica delícia que et proposa el xef Miguel Aguilar.

El color taronja de la polpa del préssec es deu al betacarotè, un antioxidant molt beneficiós que l’organisme transforma en vitamina A, encarregada de tenir cura de la vista i mantenir en bon estat les mucoses i la pell.

Gelat de préssec

Ingredients:

Elaboració:

  1. Posa les ametlles en remull durant 12 hores.
  2. Pela els préssecs i congela’ls a trossos.
  3. Col·loca els nabius secs en el got de la batedora i afegeix les fulles de menta a trossos, el xarop d’atzavara, les ametlles remullades i els préssecs congelats.
  4. Tritura fins a aconseguir una textura homogènia i congela durant 2 hores.

Gaudeix de la col·lecció de gelats que hem preparat per a l’estiu. Cada setmana, un gelat diferent!