Granola casolana de civada i avellanes

Granola casolana, una recepta molt fàcil, boníssima i la pots conservar durant diversos dies. La recepta ens la prepara Alina, de Green Mama.

És fonamental que l’esmorzar sigui altament nutritiu i energètic. Prepara aquesta granola amb els cereals i la fruita seca que més t’agradi.

Granola casolana de civada i avellanes - Veritas

Granola casolana

Ingredients:

Elaboració:

  1. Escalfa el forn a 90ºC.
  2. Utilitza la balança de cuina per pesar els cereals i les avellanes.
  3. En un bol, barreja la civada, la quinoa inflada, les avellanes i la mel fins que quedi tot ben integrat.
  4. Posa paper d’enfornar en una safata de forn i col·loca la barreja.
  5. Enforna-ho durant uns 20 minuts. Pots anar remenant perquè es dauri bé.
  6. Mentrestant, talla en trossos petits la xocolata.
  7. Treu del forn la granola i deixa-la refredar.
  8. Afegeix el coco deshidratat i la xocolata al teu gust. La granola es conserva perfectament entre 2 i 3 setmanes en un pot de vidre hermètic.