Granola sense cereals

Granola sense cereals, amb fruita seca, llavors i escates de coco, que podràs combinar amb una beguda vegetal, fruita del temps o iogurt. La idea d’aquesta granola és descobrir una base perquè tu puguis deixar-te portar per la teva intuïció i afegixis els ingredients que tinguis en el teu rebost com espècies, flocs, ratlladura de llimona o taronja, endolcidors ecològics, etc.

Aquesta és una de les delicioses receptes que componen l’ebook de Terra Veritas “Receptes per cuidar”. Descarrega-te’l gratis.

Granola sense cereals

Ingredients:

Elaboració:

  1. Preescalfa el forn a 220ºC.
  2. Barreja tots els ingredients, a excepció del coco, i trosseja’ls una mica amb un processador d’aliments o un ganivet.
  3. Si vols afegir-hi espècies i/o endolcidor, posa-ho tot en un bol i barreja-ho bé ajudant-te d’una cullera de fusta.
  4. Estén-ho sobre una safata de forn, abaixa la temperatura a 180ºC i enforna-ho uns 5 minuts, remena-ho i enforna-ho 5 minuts més o fins que la massa estigui cruixent i daurada.
  5. Retira la safata del forn i deixa-ho refredar.
  6. Afegeix-hi escates de coco (també poden ser baies de goji o encenalls de cacau…) i guarda la granola en un pot hermètic.

Gaudeix de la nostra proposta de postres saludables!