Hamburguesa de polenta i verdures – FastGood

Hamburguesa de polenta i verdures. Recepta preparada pel reconegut xef Sergi de Meià, per a la sèrie de videos #fastGood, amb l’objectiu de presentar plats saludables i vistosos, que podràs preparar de forma senzilla i ràpida.

Els hidrats de carboni d’absorció lenta presents a la polenta ajuden a mantenir uns nivells estables de sucre a la sang.

Hamburguesa de polenta i verdures - Veritas

Hamburguesa de polenta i verdures

Ingredients:

Elaboració:

  1. Pela i pica finament les pastanagues, la carbassa i el nap. Pica també l’api i els tomàquets secs i condimenta amb romaní, pebre vermell dolç, comí i ratlladura de nou moscada- Remena bé i reserva.
  2. Porta l’aigua a ebullició i afegeix-hi una mica de sal i la polenta en forma de pluja, remenant durant uns minuts amb una cullera de fusta, fins que quedi ben espès.
  3. Incorpora la polenta a les verdures i remena fins a obtenir una massa homogènia.
  4. Fes les hamburgueses, cuina-les a la planxa amb unes gotes d’oli d’oliva i serveix-les.