Kale – Tècniques de cuina

Kale, un vegetal amb alt percentatge en proteïnes. A més, posseeix una aclaparadora concentració de vitamines i és una de les verdures més rica en ferro. Pertany a la família de les cols, de fulles verdes i carnoses, i es cull durant els mesos d’hivern, ja que el clima fred millora la qualitat. Igual que les cols tradicionals, la podem introduir en una infinitat d’elaboracions culinàries, sempre tenint en compte que té un sabor característic que destaca en qualsevol plat. En aquesta ocasió, la xef Mireia Anglada et mostra com utilitzar per preparar xips i amanida, mantenint sempre totes les propietats nutricionals de l’aliment.

Kale – Tècniques de cuina

Per fer xips

  • Desfulla la kale.
  • Barreja-la amb oli i sal per potenciar el sabor.
  • S’enforna a 180 º C, fins que estigui cruixent.

Per amanida

  • Marina-la amb vinagreta durant 30 minuts per trencar l’estructura de la cel·lulosa.

I, pots utilitzar-la com a base de salses. T’animem a preparar aquesta recepta d’hamburgueses de llentia amb salsa de kale.