Llenties vermelles – Tècniques de cuina

Llenties vermelles, un llegum sense pell que resulta ideal per a aquelles persones que no digereixen bé les llenties. De mida similar a les pardines, es caracteritzen per un intens color ataronjat, que proporciona un toc alegre a qualsevol recepta. És una varietat de llegum molt interessant i fàcil d’incorporar a la cuina de cada dia. En aquesta ocasió, la xef Mireia Anglada t’ensenya les tècniques de cuina per fer-les en puré o per preparar croquetes i hamburgueses vegetals.

Llenties vermelles – Tècniques de cuina

Per a cremes de verdures:

  • 1 mesura de llenties per 5 d’aigua.
  • Bull-les durant 10 o 15 minuts.
  • Passa-les per la batedora.

Pots preparar aquesta recepta de crema de llenties vermelles.
Per fer croquetes o hamburgueses vegetals:

  • 1 mesura de llenties per 2 d’aigua.
  • Bull-les durant 10 o 15 minuts.
  • Dona’ls forma en calent.

Consulta la resta de tècniques de cuina.