Llobarro al forn amb llavors

Llobarro al forn amb llavors. Una recepta per a 4 persones que prepararàs en 30 minuts. En comptes d’oli d’oliva, hem utilitzat oli de coco, un aliment ric en greixos saturats que a causa del seu metabolisme no s’emmagatzema en forma de greixos un cop digerits. És important adquirir-ho sempre oli de coco verge de producció ecològica i obtingut a baixa temperatura per assegurar-nos que manté les seves propietats antioxidants.

Aquesta recepta la va preparar la xef Mireia Anglada per l’E-Book de celebració del primer aniversari de Terra Veritas “Receptes per compartir”. Descarrega-te’l gratis.

Llobarro al forn amb llavors

Ingredients:

Elaboració:

  1. Preescalfa el forn a 180ºC.
  2. Salta els dos alls amb oli de coco, retira’ls i reserva’ls.
  3. En el mateix oli, salta el llobarro pels dos costats fins que prengui un color daurat.
  4. Introdueix els alls a la ventresca del peix i sala per tots dos costats.
  5. Disposa el llobarro en una safata de forn i cobreix-lo amb la barreja de llavors i fruita seca prèviament trossejades.
  6. Enforna-ho uns 20 minuts.
  7. Es pot acompnayar d’espinacs saltats amb alls.

Descobreix les propietats de les llavors i prepara altres receptes amb peix.