Madalenes de plàtan amb compota de poma

Madalenes de plàtan amb compota de poma, un berenar saludable amb fruites de temporada. El plàtan i la poma són dues fruites que no poden faltar en la dieta, especialment en la dels més petits. El plàtan és ric en potassi i proporciona energia. La Mazana resulta molt digestiva. A més, el seu sabor dolç sempre ve de gust.

Madalenes de plàtan amb compota de poma - Veritas

Madalenes de plàtan amb compota de poma

Ingredients:

Elaboració:

  1. Posa la farina, el sucre de canya integral, la beguda de civada i l’oli en un bol, i barreja bé.
  2. Afegeix el plàtan tallat a trossos petits, juntament amb el llevat, i torna a remoure fins que la barreja quedi més brillant.
  3. Aboca la barreja en motlles per les madalenes. Col·loca al centre de cada mgdalena una cullerada petita de compota de poma.
  4. Lamina mitja poma, sense treure-li la pell, i reserva-la.
  5. Posa les madalenes al forn (preescalfat a 180 º C) entre 15 i 20 minuts.
  6. Decora-les amb les làmines de poma abans de servir-les.