Makis de salmó i alvocat

Makis de salmó i alvocat una de les varietats més populars del sushi. És important que el farcit estigui situat just al centre perquè en tallar el rotllo quedi ben agrupat i estèticament atractiu. Gaudeix de la recepta de la xef Mireia Anglada!

Makis de salmó i alvocat

Ingredients:

Elaboració:

  1. Cou l’arròs seguint les instruccions de l’envàs i reserva’l.
  2. Pela l’alvocat, treu-li el pinyol i trosseja la polpa.
  3. Talla el salmó a la mateixa longitud que l’alga nori amb una amplada d’1 centímetre.
  4. Posa l’arròs de sushi damunt de l’alga nori, estén-lo i escampa-hi sèsam per damunt.
  5. Gira-ho i posa al centre els trossos de salmó i alvocat.
  6. Enrotlla-ho i dona-hi forma amb una estoreta de bambú.
  7. Col·loca el rotllo sobre una fusta de tallar i talla’l en trossos iguals amb un ganivet ben afilat.

Gaudeix de la nostra col·lecció de receptes fàcils!