Melanzane parmigiana

Melanzane parmigiana, una recepta típicament italiana que Alba Niubo ha transformat en la forma però no en el fons, ja que segueix mantenint els seus ingredients originals: albergínia, tomàquet i alfàbrega.

Melanzane parmigiana - Veritas

Melanzane parmigiana

Ingredients:

Elaboració:

  1. Tritura els anacards, el llevat nutricional i reserva.
  2. Talla l’albergínia a rodanxes de mig centímetre de gruix.
  3. Posa l’oli d’oliva en una safata de vidre per al forn, col·loca-hi a sobre dos talls d’albergínia, unta’ls amb una mica de salsa de tmàquet, empolvora-ho amb la barreja d’anacards i llevat nutricional i ves fent el mateix amb tots els talls d’albergínia.
  4. Finalment, escampa per sobre l’alfàbrega prèviament tallada a trossos i posa-ho al forn durant 20 minuts a 180ºC.