Mousse de xocolata

Mousse de xocolata. Aquestes postre irresistible té com a base la xocolata negra, que és més que un aliment llaminadura, ja que conté flavonoides, uns beneficiosos antioxidants que impedeixen l’oxidació de les cèl·lules de l’organisme.

Mousse de xocolata - Veritas

Mousse de xocolata

Ingredients:

Elaboració:

  1. Trosseja la xocolata, posa-la en un pot i posa’l a fondre al bany maria, sense deixar de remoure fins a obtenir una crema homogènia. Retira el recipient del bany maria i deixa-ho refredar.
  2. Munta la nata líquida.
  3. Posa els ous i el sucre en un bol i bat-los amb la batedora uns 5 minuts. Afegeix la xocolata fosa i la nata muntada. Barreja suaument.
  4. Omple un motlle gran o diversos recipients individuals amb la crema obtinguda.
  5. Tapa la mousse amb paper de cuina transparent i deixa-ho a la nevera un parell d’hores com a mínim.